Headerbild

Kategorier

Skol-DM i Friidrott

2013-10-07 i Allmänt

Prenumerera via:

RSS

Tisdag 24/9 samt torsdag 26/9 anordnade UHI i samarbete med UHIF och kursen pedagogiskt ledarskap och idrottsledarskap på Celsiusskolan, på Studenternas IP det årliga skol-DM i friidrott för elever med funktionsnedsättning i distriktets lågstadie-, mellan

Både tisdagens och torsdagens deltagarantal övergick tidigare år. Nytt för i år var att vi hade klasser för elever med neuropsykiatriska nedsättningar. Vi hoppas att vi kan nå ännu fler barn och ungdomar nästa år.

På tisdagen inleddes tävlingarna av låg- och mellanstadiets elever. Stämningen var hög och prestationerna imponerande trots att regnet stundtals föll ymnigt och den lätt kyliga temperaturen. Här vill vi tacka funktionärerna som kom ifrån Fyris gymnasiet.

Till torsdagens tävlingar med högstadie- och gymnasieeleverna, hade vädrets makter bytt till vår sida, regnet höll sig borta och solen tittade t om fram. Som vanligt fylldes dagen av glädje och fantastiska idrottsprestationer. Tack alla fina funktionärer från Celsiusskolans ledarskapskurs, ni gjorde ett fantastiskt jobb som uppskattades av alla inblandade.

Naturligtvis går också ett stort tack till alla frivilliga från UH-Idrott som såg till att de två tävlingsdagarna blev så bra.

Adress

Uppsala Parasportförening UHI Fyrishov, Idrottsgatan 2 75333 Uppsala

Kontakt

Tel: 018232300 Mobil: 0736238977 E-post: uppsalahi@telia.com

Drivs med KlubbenOnline

Logga in