Headerbild

Kategorier

Skol-DM i innebandy

2012-04-04 i Allmänt

Prenumerera via:

RSS

Tisdag den 27 mars gick skol-DM i innebandy för Upplands gymnasiesärskolor av stapeln. Tävlingen hölls i B-hallen på Fyrishov.

Åtta lag från fem skolor från hela Uppland kämpade i två klasser, A - nationella programmet mix och B - individuella programmet mix. Stämningen i hallen var tät och upprymd när de egna skollagen hejades fram av entusiastiska klasskamrater och personal. De två slutliga finalerna blev riktiga rysare med avgörande i förlängning. I B-gruppen lyckades Kajans friskola besegra Fyrsiskolan I lag 1 med 4-3 och i A-gruppen vann Bolandskolan över Jällaskolan med 2-1.

Arrangemanget var ett samarbete mellan Uppsala Handikappidrott (UHI) med hjälp av Hans Wirén (ordförande i Upplands Handikappidrottsförbund) och Storvreta IBK. Sekretariat och domare kom från IGU (idrottsgymnasiet Uppsala). Årets prisutdelare var Mika Kohonen och Joel Kanebjörk, Storvreta IBK, vilket uppskattades stort av både spelare och publik.

Vi vill rikta ett stort tack till våra sponsorer Frösunda LSS AB, Konsum Torbjörnstorg och Storvreta IBK. Utan er hade det inte funnits några medaljer och priser att dela ut.

Tack också till alla elever, lärare och funktionärer för en toppendag.

Adress

Uppsala Parasportförening UHI Fyrishov, Idrottsgatan 2 75333 Uppsala

Kontakt

Tel: 018232300 Mobil: 0736238977 E-post: uppsalahi@telia.com

Drivs med KlubbenOnline

Logga in